Opera per Tutti komt naar U toe deze zomer!

Welkom allemaal op onze nieuwsbrief van 1 juni 2020. Ten eerste hopen we dat u allemaal gezond en wel bent en wellicht weer geheel of gedeeltelijk uw ‘normale’ leven kunt oppakken.

Ondanks alle prachtige versoepelingen van de huidige Corona-maatregelen zijn er nu toch kleine concrete stippen aan de horizon van operavoorstellingen en concerten. 

Vanaf 1 juni is het wel goed mogelijk om ‘openlucht’ concerten te geven; dat doen we al een tijdje op verzoek bij verzorgingshuizen en via de samenwerking met de stichting ‘Vier ’t Leven’, die hartenwensen van eenzame ouderen in vervulling laten komen door optredens van mijzelf en/of andere zangers voor openslaande deuren en ramen of op terrassen van zorginstellingen.

Wij komen graag naar U toe om op te treden op een door u gekozen locatie in de openlucht en binnen tot 1 juli voor maximaal 30 personen en vanaf 1 juli voor maximaal 100 personen op 1,5 meter afstand. In overleg kunnen we samen bepalen welk repertoire voor u of uw gezelschap het leukste is en of we met live begeleiding van een piano en pianist of met orkest-banden kunnen werken. Dat kan zelfs met een drie-gangen Opera-Wijnproeverij bij U in de tuin/kantoor/locatie.

Alles kan, mits we onszelf en u veilig houden, om dat heerlijke gevoel van ‘live’ concerten heel dichtbij te halen. Laten we samen een paar nieuwe muzikale opera-stippen aan de horizon plannen! Bel ons en vraag naar de prijzen en voorwaarden om ook deze zomer naar u toe te komen!

Samen hebben we er zin in; Opera per Tutti opera voor iedereen én…overal!

Mylou Mazali, artistiek directeur Opera per Tutti!
Coos Verweij, vinoloog & organisator Opera per Tutti concerten Vondelkerk.