ZONDAG 10 DECEMBER 2023 15:00 UUR VONDELKERK AMSTERDAM
 
Op zondag 10 december viert Mylou Mazali dat zij 30 jaar op het toneel staat.
Als oprichter van Opera per Tutti! zo’n 15 jaar geleden, voelt het dan dat het tijd is voor ‘een open doekje’ met daarin heel veel mooie en leuke ‘encores’!
In de afgelopen 15 jaar heeft Mylou met meer dan 100 musici op het toneel gestaan onder de noemer van de ‘Opera per Tutti-concerten’ – het leukste operaconcept van Nederland- meestal vanuit de Vondelkerk in Amsterdam, maar ook op vele andere locaties in Nederland, Duitsland en zelfs Spanje; laagdrempelige en toegankelijke operaconcerten, waarbij het publiek tastbare opera-emoties van dichtbij kan voelen. Dát is het geheim van Opera per Tutti!- om opera voor iederéén leuk te maken. 
Om dat unieke concept in dit jubileumjaar te vieren, wil Mylou het groots aanpakken, door niet vier, maar VELE (oud)collegae terug uit te nodigen om samen met elkaar een paar mooie onvergetelijke muzikale hoogtepunten opnieuw aan ons publiek te presenteren. Vele van deze collegae hebben inmiddels grote en sommigen zelfs internationale carrières, maar komen graag nog een keer terug naar De Vondelkerk, waar ze als aanstormende talenten in actie kwamen. Mylou blijft de dolenthousiaste drijfveer om er met iedereen een soort muzikale ‘bonte avond’ in de middag van te maken. 
Geniet dus van deze unieke kans om iedereen weer te zien en te beleven hoe leuk operaconcerten voor iedereen kunnen zijn en blijven: #operapertutti!
 
Met medewerking van oa
 
Mirsa Adami, Lotte Bovie, Gilbèrt den Broeder, Ingeborg Bröcheler, Thomas de Bruijn, Else-Linde Buitenhuis, Arnold Bezuyen(ov), Marcel van Dieren, Donij van Doorn, Lillian Farahani(ov),  Melanie Greve, Charles Hens, Anneke de Hoop, Charlotte Janssen(ov), Iris de Koomen, Leon van Liere, Gilad Nezer, Tamara Obreskova, Maartje Rammelo, Jan-Willem Schaafsma, Aylin Sezer(ov), Aksana Stahievich, Augusto Valenca, Sinan Vural en Julia Westendorp.    

Online boeken